کد خبر:۸۲۶۲۴۲

سرمربی الدحیل این گونه به قدرت پرسپولیس اعتراف کرد

سرمربی مراکشی الدحیل نسبت به قدرت پرسپولیس قبل از دیدار حساس برابر این تیم هشدار داد و تاکید کرد که تیمش کار سختی پیش رو دارد.

به گزاش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در یکی از حساس ترین دیدارهای هفته نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا الدحیل در ورزشگاه خانگی خود از پرسپولیس پذیرایی خواهد کرد.

ولید الرکراکی، سرمربی الدحیل قبل از این دیدار گفت: بدون شک این بازی برای ما بسیار مهم است. با نهایت تلاش خود برای پیروزی بازی خواهیم کرد. می دانیم که لیگ قهرمانان آسیا تا چه اندازه مهم است. هر تیمی رویای قهرمانی در این رقابت را دارد و ما هم چنین رویایی داریم.

او ادامه داد: می دانیم که بازی سختی در انتظار ما است؛ به ویژه این که پرسپولیس صدرنشین لیگ ایران است و پیروزی برابر این تیم نیاز به تلاش دو چندانی دارد. اطمینان و اعتماد زیادی به خود داریم. بازیکنان شایسته ای داریم. در دیدارهای قبلی خوب ظاهر شدیم و حتی زمانی هم که برابر الریان تن به شکست دادیم بد بازی نکردیم بلکه توپ و میدان را در اختیار داشتیم و فرصت های زیادی را خلق کردیم اما آنها را از دست دادیم.

سرمربی الدحیل پیامی هم برای هواداران تیمش داشت. او گفت: حضور هواداران بسیار ضروری است چه در لیگ باشد و چه در لیگ قهرمانان آسیا. هواداران انگیزه بسیار خوبی برای ارائه بهترین نمایش است. شخصا مطمئن هستم که هواداران پاسخ درخواست ما را خواهند داد و انگیزه لازم را برای کسب نتایج مطلوب خواهند داد. به امید خدا بخت با ما یار خواهد بود و روز ما خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار