آقا مجتبی کارشناسی ادبیات خوانده و معلم چند مدرسه است. آسیه خانوم هم کارشناسی مدیریت دام دارد.
چند سال پیش که خشکسالی، کمبود امکانات و بیکاری بهانهای شده بود تا به شهر بروند فکرش را نمیکردند روزی برای شروع کسب و کاری جدید به روستای کودکی شان برگردند.
اما پیشنهاد بنیاد مستضعفان و روحیه ریسک پذیری آقای خواستگاری باعث شد تا سال ٩٦ خط شکن صنعت پرورش بز مورسیا در منطقهی قلعه گنج بشوند.
این بزها در سال ٩٦ از اسپانیا توسط بنیاد مستضعفان وارد شدند. بز مورسیا نسبت به نیازهای زیستی، بازدهی بالاتری دارد و در فضای بسته نگهداری شده و نیاز به چرا ندارد.
آقا مجتبی و آسیه خانم با ۲۵ بز شروع کردند و پس از گذشت دو سال با وجود فروش ۵۰ بز به روستاها و شهرهای دیگر از ۴۰ بز نگهداری میکنند. فعالیتهای بزداری از جمله تغذیه، شیردوشی، بررسی سلامت بزها و به دنیا آوردن بزغالهها توسط اعضای خانواده انجام میشود.
موفقیت این زوج جوان و حمایت بنیاد مستضعفان موجب شده تا اکنون ٣٦ واحد پرورش این نوع بز شیرده اسپانیایی در جنوب کرمان تاسیس شده باشد و ١٤ دامداری دیگر در مراحل تاسیس باشند. آقای خواستگاری به عنوان رئیس اتحادیه بز شیری کلات گنج منبع الهام و امیدی برای جوانان و روستاییان منطقه برای ماندن، بازگشت و تلاش شده است.