علم و فناوري با كمك خبرنگاران وارد بدنه جامعه مي شود
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر نسرين سلطان خواه عصر امروز در نشست خبري در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري اظهار داشت: ورود علم و فناوري به بدنه جامعه موجب رشد و گسترش فناوري در كشور مي شود.
وي خاطرنشان كرد: حوزه علم و فناوري بايد از دغدغه هاي اصلي خبرنگاران باشد تا از اين طريق فضاي لازم براي گفتمان علم و فناوري در كشور فراهم شود.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اينكه شفاف سازي مهم ترين هدف رسانه هاست، افزود: از طريق شفاف سازي در حوزه علم و فناوري مي توان زير ساخت هاي لازم براي رشد و توسعه علمي كشور ايجاد كرد.
سلطان خواه با بيان اينكه امروز از خبر به عنوان ابزار استفاده مي شود، گفت: بسياري از جنگ ها و پيروزي ها به واسطه جنگ رسانه اي شكل مي گيرد.
وي رسانه ها را، يكي از راه هاي مقابله با ظلم در جهان عنوان كرد و گفت: رسانه ها با در اختيار گرفتن افكار عمومي مي توانند در خدمت بشريت، صلح و امنيت فعاليت كنند.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در پايان تاكيد كرد: رسانه هاي داخلي بايد الگوسازان جامعه خبري در سطح دنيا باشند./انتهاي پيام/