کد خبر:۸۲۸۵۷۷

شکوری: شکایت ویلوتس به جایی نخواهد رسید

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال با امیدواری درباره پرونده شکایت مارک ویلموتس از فدراسیون صحبت می‌کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،در شرایطی که ویلموتس به دنبال گرفتن غرامت 6 میلیون یورویی از فدراسیون فوتبال است، ابراهیم شکوری عقیده دارد که شکایت او به جایی نخواهد رسید.

شکوری به روزنامه شهروند گفته:" ما به ویلموتس پول بیشتری هم داد‌ه‌ایم و طبق اتفاقات رخ‌داده و مفاد قرارداد خواهان این هستیم پول اضافه‌ای که دریافت کرده را هم به ما پس بدهد. هرکسی می‌تواند شکایتی را مطرح کند، ولی در قرارداد بند پرداخت پول سه‌ماه از مبلغ یک‌سال قرارداد به‌عنوان مبلغ فسخ آمده و اینکه ویلموتس این موضوع را ندیده، ربطی به ما ندارد و همه چیز شفاف است و فیفا هم به بند قرارداد توجه می‌کند، نه حرف ویلموتس. شکایت او به جایی نخواهد رسید."

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار