به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، «مهدی فضائلی» در یادداشتی نوشت:
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در فضایی خاص و بی سابقه، در مجموع و با توجه به همه واقعیت ها نه با مشارکت حداکثری اما به شکل مطلوبی برگزار شد.
بدعملی و بی عملی دولت و مجلس، فضا سازی و اظهارات دلسرد کننده برخی جریانات سیاسی و بخصوص رئیس جمهور در هفته ها و روزهای قبل از انتخابات، بی سابقه ترین تحریم های اقتصادی دشمن،عملیات پرحجم رسانه ای و روانی دشمن، برخی اتفاقات تلخ مانند ترور سردار سلیمانی و ماجرای هواپیمای اوکراینی و بالاخره شیوع کرونا از جمله اهم مواردی است که فضای حاکم بر انتخابات را تحت تاثیر خود قرار داده بود.
نتیجه این انتخابات اما بسیار معنی دار بود و از روی گردانی قاطبه مردم از جریان اصلاحات و اعتدال و اقبال دوباره به جریان انقلابی و اصولگرا حکایت داشت.
اگر چه اکثریت قاطع نامزدهای برگزیده از سوی مردم متعلق به جریان اصولگرایی هستند اما معنای آن تک صدایی بودن مجلس یازدهم نیست.
بر اساس آمار دقیق و ترکیب سیاسی نامزدهای منتخب، مجلس یازدهم حداقل چهارصدایی خواهد بود.
صدای اول متعلق به اکثریت اصولگرایانی است که اصطلاحا" از فهرست شورای ائتلاف اول به مجلس راه یافته اند.
صدای دوم را باید از نامزدهایی شنید که به نام جبهه پایداری شناخته می شوند. افرادی که اگر چه در ذیل جریان انقلابی تعریف می شوند لیکن بدلیل سلایق و رفتار خاص سیاسی تفاوت های قابل توجهی با دیگر اصولگرایان دارند.
صدای سوم از آن نامزدهای متعلق به جریان اصلاحات و اعتدال است که اقلیتی چند ده نفره را بخود اختصاص داده اند و قاعدتا" تریبون مجلس بازتاب دهنده آرا و نظرات آنان نیز خواهد بود.
و بالاخره گروه چهارم که اصطلاحا" مستقلین نامیده می شوند.بر اساس تجارب ادوار قبل مجلس شورای اسلامی، برخی از این افراد جذب طیف های دیگر مجلس خواهند شد و اندکی هم تا پایان همچنان مستقل باقی خواهند ماند.
صرف نظر از چندصدایی بودن مجلس یازدهم، آنچه برای مردم مهم است اولا" سلامت و پاک دستی نمایندگان است و سپس کارآمدی و نقش آفرینی مثبت آنها در خدمت گذاری و حل یا کاهش مشکلات.
البته از مجلس و هیچ دستگاه دیگری نباید انتظار معجزه داشت اما توقع سلامت و پاک دستی و تلاش مجاهدانه برای خدمت به موکلین و حتی کسانی که رای نداده اند، انتظاری طبیعی و بجاست.