وقتی قورباغه سبز ابوعطا می خواند!
کد خبر:۸۳۱۱۱
نگاهی به پشت پرده شکایت عوامل فتنه از یک مقام امنیتی؛

وقتی قورباغه سبز ابوعطا می خواند!

درست در زمانی که افکار عمومی منتظر برخورد قانونی و محکم نهاد های مسئول با فتنه گران است، سردمداران و عوامل اصلی غائله یکی پس از دیگری از زندان آزاد شده و در این فرصت مغتنم، جسارت را به نهایت رسانده و علیه مقامات امنیتی و نهادهای انقلابی شکایت می کنند.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، مرخصي چند هفته‌اي براي برخي سران سازمان مجاهدين و مشاركت به فرصتي براي اجراي برخي بندهاي سناريوي 12 گانه فتنه يعني «تحت فشار گذاشتن مسئولان قوه قضاييه» و «پيگيري شكايت از مسئولان نظام به هر عنوان» تبديل شده است.

اين اقدام سران مشاركت و مجاهدين به بهانه شكايت از يك مقام امنيتي كه در يك سخنراني به افشاي پشت پرده اقدامات فتنه‌گران در سال گذشته پرداخته بود، صورت مي گيرد. 

بنابراين گزارش، فرار به جلوي سران احزاب اصلاح‌طلب با انتشار يك نامه به قلم بهزاد نبوي صورت گرفته است كه پاي اين نامه امضاي وي، «محسن صفايي فراهاني»، «محسن امين زاده»، «مصطفي تاج زاده»، «محسن ميردامادي»، «فيض الله عرب سرخي» و «عبدالله رمضان زاده» به عنوان كساني كه در اين افشاگري، جاسوس و عامل بيگانه شناخته شده اند، به چشم مي خورد.

انتشار محتواي اين نامه و افشاي پشت پرده ارسال آن به دادستاني موجب در هم ريختن تاكتيك سران مشاركت و مجاهدين شد تا آنجا كه محسن صفايي فراهاني سريعا در مصاحبه با رسانه وابستگان لندن نشين فتنه تصريح کرد كه اين نامه را ما منتشر نکرديم و نمي‌دانيم چه افرادي و با چه قصد و نيتي آن را منتشر کرده‌اند، ولي به طور حتم انتشار آن از طرف ما نبوده‌ است.

چندي پيش موسوي و خاتمي نيز به شدت از سخنان افشاگرانه اين مقام امنيتي اظهار عصبانيت و نگراني كرده بودند.

از همين رو دادستان تهران روز گذشته در مراسم افتتاح ساختمان جديد معاونت نظارت بر زندان‌هاي دادسراي تهران اظهار داشت: جالب است برخي زندانيان اغتشاشات سال گذشته تهران در زمان استفاده از مرخصي، ‌همچنان برخي از اعمال و رفتارهايي را هم که به خاطر آنها محکوم شده‌اند، ادامه مي‌دهند و حتي بيانيه و اطلاعيه نيز صادر مي‌کنند که به نوبه خود قابل رسيدگي خواهد بود.

شواهد و قرائن به‌خوبي نشان مي دهد كه با افزايش فشار افكار عمومي بويژه بخش قابل توجهي از هواداران موسوي نسبت به اقدامات سال گذشته فتنه گران، اين اقدام سران مشاركت و مجاهدين براي كاستن بخشي از فشارها و اعلام اينكه فتنه و  اصلاحات آمريكايي هنوز به پايان راه نرسيده است، صورت مي گيرد.

تحليلگران سياسي معتقدند بي توجهي گسترده افكار عمومي به نمايش هاي دروغين اصلاح طلبان از جمله ماجراي اعتصاب غذاي برخي از محكومين جريان فتنه كه به خاطر بي نتيجه بودن، ناکام ماند، اتاق فكر اين جريان را به اجراي پروژه هايي از قبيل شكايت از يك سخنراني مربوط به سال گذشته واداشته است.

گفتني است، شدت از هم گسيختگي جريان اصلاحات و فتنه سبز به حدي رسيده كه خاتمي در جلسه‌اي خطاب به موسوي مي گويد كه او خيلي زود صداي شكست اصلاحات را در آورد و ديگر كار ما تمام شده است، اكنون براي اينكه نشان دهيم كم نياورده‌ايم، مجبور هستيم تا صورت خود را با سيلي سرخ نگه داريم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار