کد خبر:۸۳۲۲۸۸

جواد خیابانی: در جنگ با کرونا حاضرم نظافتچی یا نگهبان باشم

جواد خیابانی با ارسال نامه‌ای به وزیر بهداشت و درمان از آمادگی‌ خود برای کمک به درمان ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شیوع ویروس کرونا به روزهای خطرناک خود نزدیک می‌شود. به طوری که روز به روز بر تعداد افراد مبتلا به این بیماری افزوده شده و حالا تبدیل به بحرانی جهانی شده است.

از همین رو بسیاری از افراد سرشناس در حوزه ورزشی، هنری، سیاسی و... از آمادگی خود برای مبارزه با ویروس کرونا خبر داده‌اند. جواد خیابانی نیز از این قاعده مستثنی نبوده است. او امروز با ارسال نامه‌ای به دکتر نمکی، وزیر بهداشت و درمان اعلام کرده حاضر است در کنار پزشکان و پرستاران هر گونه کمکی که برای مبارزه با ویروس کرونا لازم است را انجام دهد.

متن نامه جواد خیابانی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر نمکی ،
وزیر محترم بداشت ، درمان و آموزش پزشکی ،
سلام...
امیدوارم شما و فرشته های نجات این ملت موفق و سربلند باشید و این دشمن پاکی و سلامتی ملت بزرگ ایران را شکست بدهید و مرا هم در زمره سربازان این دفاع از حریم سلامت و سلامتی در سرزمین پاک ایران بشمارید . به صراحت اعلام می‌کنم که هر نوع مسافرت نوروزی را تعطیل کرده‌ام و آماده‌ام تا به عنوان یک خادم در کنار پزشکان و پرستاران بی ادعا و جان‌فدا باشم . من هیچ تخصص و هیچ علمی و هیچ دانشی درباره مبارزه با این ویروس ندارم اما وقتی می‌توانم روزانه ده‌ها و صدها کیسه زباله‌های بهداشتی بیمارستان‌ها را معدوم کنم چرا به کمک شما نیایم؟ این کار را که بلدم. بله بلدم. می‌توانم بعنوان نظافت یا نگهبان یا هر کاری دیگر که پزشکان و پرستاران و بهیاران محترم بگویند در خدمت مردم کشورم باشم. بله. من حاضرم تا به عنوان یک سرباز ساده، به عنوان یک ایرانی و به عنوان یک نفر از همین مردم هر کمکی که از من برآید برای مبارزه با کرونا به ایرانم و هموطنانم یاری برسانم. هر وقت و هر جا بگویید و بفرمایید در خدمتم. هیچ ترسی هم از ابتلا به این ویروس ندارم و می‌دانم که همه با هم این دشمن را شکست می‌دهیم.
یک نفر از همین مردم رنجدیده : جواد خیابانی

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۱
خواهش میکنم سلبریتی ها ازین فرصت برای محبوب کردن خود استفاده نکننن......
میخوای خدمت کنی خب چرا نامه میدی؟ مگه آمریکا هستی؟ خب برو یه بیمارستان بگو اومدم اینجا رو جارو بزنم نیاز نیست اینو علنی کنی .... دیگه این فداکاری های کلامی نخ نما شده....خیلی تابلوست داری سو استفاده میکنی ازین فرصت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار