نخستين نشست تحليل تاريخ اسلام برگزار مي شود
کد خبر:۸۳۲۷۴
به همت کانون انديشه جوان

نخستين نشست تحليل تاريخ اسلام برگزار مي شود

به همت کانون انديشه جوان نخستين نشست از سلسله نشست هاي تحليل تاريخ اسلام امروز برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اين نشست با عنوان «پيامبر و شيوه گذار از جامعه جاهلي به جامعه اسلامي» و با حضور دکتر سيد عليرضا واسعي، استاد حوزه و دانشگاه و عضو گروه تاريخ پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي امروز برگزارمي شود.

كانون انديشه جوان در صدد است تا در نشست هاي آينده موضوعاتي همچون «مباني ساز و کارهاي دگرگوني فرهنگي در عصر نبوي»، «پيامبر اکرم و رويارويي با اشرافيگري»، «نقش مفاسد اقتصادي در متزلزل نمودن بنيان هاي حکومت و جامعه اسلامي با تاکيد بر سيره امير المومنين (ع)»، «انگيزه هاي حذف حاکميت معصوم از منظر حضرت زهرا (س)» و «بن مايه ها و درون مايه هاي رخداد عاشورا» را مورد بررسي قرار دهد.

علاقه مندان جهت شرکت در اين برنامه مي توانند به ساختمان مركزي كانون واقع در خيابان وصال شيرازي، كوي بهنام، شماره 19 مراجعه كنند يا براي كسب اطلاعات بيشتر با تلفن هاي 88960536 و 88989893 تماس بگيرند.

اين نشست امروز از ساعت 17 تا 18:30 در سالن همايش هاي کانون انديشه جوان برگزار مي شود. /انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار