شاهين بازي چندان راحتي در مقابل سپاهان نخواهد داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۲۵
استيلي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»:

شاهين بازي چندان راحتي در مقابل سپاهان نخواهد داشت

حميد استيلي با بيان اينكه بازي سختي در مقابل سپاهان خواهد داشت، گفت: سپاهان حريف قدرتمندي در ليگ مي باشد و شاهين بازي چندان راحتي در مقابل اين تيم اصفهاني نخواهد داشت.

سرمربي تيم شاهين در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: سپاهان هميشه در ميان باشگاه هاي آسيا و ايران حرفي براي گفتن داشته است و شكست اين تيم در مقابل هوادارانش كار چندان آساني نخواهد بود.

وي در ادامه افزود: قلعه نوعي از مربيان مطرح و سرشناس كشور ما است و همواره تيم هاي وي جزو مدعيان قهرماني هستند، همچنين مديريت سپاهان نيز بدون نقص است و همه اين موارد سپاهان را به تيمي قدرتمند در ليگ ايران تبديل كرده است.

سرمربي تيم شاهين يادآور شد: در حال حاضر كرمي، پورخسرواني، حميدي و ايران نژاد از مصدومين تيم ما هستند و اميدواريم تا قبل از ديدار با سپاهان مصدوميت آنها برطرف شود.

استيلي درباره شايعات جدايي اش از شاهين گفت: قرارداد من يك ساله با شاهين بسته شده است و تا اتمام آن با اين تيم همكاري خواهم كرد.

مربي سابق استيل آذين در پايان يادآور شد: اميدوارم مسائل مالي و اقتصادي شاهين در اسرع وقت برطرف شود و با همت مديريت باشگاه و بازيكنان تيم سپاهان را مغلوب كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار