آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۱۴۵

فتح‌الله‌زاده خیال استقلالی‌ها را راحت کرد|فعلا قصد استعفا دادن ندارم

فتح‌الله‌زاده در واکنش به این موضوع از طریق واحد رسانه‌ای باشگاه به اطلاع همه اعضای تیم رساند که فعلا قصد استعفا نداشته و در تلاش است تا برای حل مشکلات مالی از وزیر ورزش کمک بگیرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در شبی که محمدحسن انصاری‌فرد از سمت مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد، شایعه دیگری پیرامون استعفای علی فتح‌الله‌زاده در باشگاه استقلال پیچید. موضوعی که موجب نگرانی همه اعضای استقلال از جمله بازیکنان شد که این روزها خواستار مطالبات خود هستند.

فتح‌الله‌زاده در واکنش به این موضوع از طریق واحد رسانه‌ای باشگاه به اطلاع همه اعضای تیم رساند که فعلا قصد چنین کاری را نداشته و در تلاش است تا برای حل مشکلات مالی از وزیر ورزش کمک بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار