به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، ناصر ضيغمي اذعان داشت: با اجرايي شدن طرح پزشك خانواده در تمام شهرستانهاي استان، بسياري از مشكلات مردم و مسئولان به ويژه در زمينه هزينههاي درمان كاهش مييابد.
وي با اشاره به مزيتهاي اين طرح افزود: طرح پزشك خانواده پوشش بسيار خوبي براي بيماران دارد و از مصرف بالاي دارو كه يكي از معضلات موجود در استان است، جلوگيري ميكند.
مدير گروه توسعه شبكه و آموزش مركز بهداشت استان خوزستان در ادامه تصريح کرد: در حال حاضر تجويز بياندازه دارو و يا مراجعه بيمورد بيماران به داروخانهها براي دريافت دارو و مراجعه به چند پزشك براي درمان و دريافت داروهاي غيرضروري زياد، مصرف دارو را در استان بسيار بالا برده است.
ضيغمي با اشاره به وظايف پزشك در اين طرح گفت: پزشكان در اين طرح علاوه بر وظيفه درمان بيماران در امر پيشگيري نيز وارد عمل شده و با اطلاعاتي كه از فرد دارند، مي توانند در امر پيشگيري اقدام كنند.
وي گفت: براساس طرح پزشك خانواده كه طب ملي نيز ناميده ميشود، تمام افراد بيمه شده و بايد با استفاده از سيستم ارجاع براي درمان و تشخيص به پزشك مورد نظر ارجاع داده شوند تا روند درمان به موقع و سريع صورت گيرد./انتهاي پيام/