آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۸۳۲

سردار آزمون: از نخستین هت‌تریکم در فوتبال روسیه خوشحالم

سردار آزمون پس از انتخابش به عنوان بهترین بازیکن بازی تیم‌های زنیت سن‌پترزبورگ و اورال به اظهارنظر پرداخت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم زنیت سن‌پترزبورگ امشب (شنبه) با نتیجه ۷ بر یک تیم اورال را شکست داد تا با ۵۰ امتیاز به صدرنشینی‌اش در لیگ برتر روسیه ادامه دهد. سردار آزمون ۳ گل تیم زنیت را در این بازی به ثمر رساند و از سوی شبکه Matchtv روسیه به عنوان بهترین بازیکن میدان شناخته شد.

سردار آزمون پس از این بازی گفت: این نخستین هت‌تریک من در فوتبال روسیه است! خیلی خوشحالم و جایزه بهترین بازیکن میدان به همه همبازیانم در تیم زنیت تعلق دارد.

مهاجم تیم زنیت افزود: ما در بازی‌های اخیر نیز با وجود کسب تساوی کنترل لازم را داشتیم، اما خوش‌شانس نبودیم. امروز نیز تسلط لازم را بر بازی داشتیم  و خوشبختانه به اهداف‌مان رسیدیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار