آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۸۷۲۵
خاویر ساویولا:

لائوتارو مارتینز به درد بارسلونا می‌خورد

خاویر سایولا، مهاجم سابق بارسلونا مدعی شد لائوتارو مارتینز به درد خط حمله این تیم می‌خورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مرور اخبار نشریات مختلف در سراسر اروپا موید آن است که لائوتارو مارتینز، مهاجم 22 ساله و آرژانتینی اینتر جدی ترین گزینه برای تقویت خط حمله بارسلونا برای فصل آینده به شمار می آید. خاویر سایولای آرژانتینی که خودش در عنفوان جوانی لباس بارسلونا را بر تن کرد، معتقد است سبک بازی لائوتارو مارتینز با بازی بارسلونا منطبق بوده و او گزینه خوبی برای این تیم محسوب می شود.

خاویر ساویولا به نشریه آ.اس گفت: "بله، از نظر من لائوتارو مارتینز یکی از بهترین مهاجمان دنیای امروز فوتبال به شمار می آید. من واقعا به این بازیکن به خاظر حسی که به فوتبال دارد علاقمند هستم. لائوتارو بازیکنی جوانی جوان بوده که به خوبی فضاها را جستجو می کند و خصوصیات یک مهاجم قاتل در محوطه جریمه را درک می کند.

با توجه به فلسفه بازی لائوتارو مارتینز و کیفیت بالایی که دارد، از نظر من او گزینه مناسبی برای خط حمله بارسلونا محسوب می شود و به خوبی می تواند در این تیم جای خود را پیدا کند. من اولین بازی که بازی لائوتارو را مشاهده کردم، متوجه شدم او بازیکنی است که برای حضور در باشگاه های بزرگ ساخته شده و معتقدم می تواند گزینه بسیار خوبی برای خط حمله بارسلونا به شمار آید."

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار