برپايي ششمين همايش بينالمللي «کاربردهاي فناوري نانو در پزشکي» در برلين
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبکه خبر دانشجو»، در ششمين همايش بينالمللي «کاربردهاي فناوري نانو در پزشکي» موضوعات مختلف نانوپزشکي همچون دارورساني، دارورساني هدفمند و کنترل داروها، مفاهيم جديد در حوزههاي سرطان، مواد ابداعي جديد در دندانپزشکي، تکنيکهاي تشخيصي و تجزيه و تحليل نانو زيست فناوري، کاربردهاي نانو مواد در پيوند اعضا و پزشکي ترميمي، بستهبندي داروها و ريسکهاي بالقوه استفاده از نانو مواد مورد بررسي قرار مي گيرند.
در همايش نانومد(Nanomed) به محصولات نانوپزشکي موجود در بازار و محصولاتي که در آينده نزديک وارد بازار ميشوند، توجه خواهد شد.
در اين همايش موضوعاتي از قبيل مسائل حقوق مالکيت معنوي، تامين مالي شرکتهاي فناوري نانو، ملاحظات قانوني فناوري نانو، مطالعات کلينيکي، انتقال فناوري و همکاريهاي راهبردي بين تحقيقات دانشگاهي و شرکتهاي تحقيق و توسعه و صنعت داروسازي بحث و بررسي خواهند شد.
همچنين در نمايشگاه صنعتي نانومد، شرکتها و مراکز تحقيقاتي و شبکهها آخرين محصولات و خدمات خود را در حوزه نانوپزشکي ارائه خواهند کرد.
لازم به ذکر است، کاربردهاي پزشکي و سلامت فناوري نانو سريعترين رشد را در بين شاخههاي محتلف حوزه فناوري نانو دارند. بسياري از پروژهاي تحقيقاتي در اين حوزه وارد مرحله مطالعات کلينيکي شده و بسياري از محصولات نانوپزشکي نيز وارد بازار شدهاند./انتهاي پيام/