جك هيدروليكي ديجيتالي با قابليت تنظيم زاويه ساخته شد
سعيد جعفرپور، مجري اين طرح در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه در اين طرح با بكارگيري يك موتور امكان تنظيم زاويه جك ميسر شده است، اظهار داشت: در اين سيستم با توجه به ابزاري كه قرار است بالا برده شود، زاويه و درجه اي به موتور جك داده مي شود و پس از آن موتور به صورت اتوماتيك جك را بالا برده در پايان با زدن يك دكمه دوباره به حالت اول بر مي گردد.
وي قابليت تنظيم زاويه را از مزاياي اين طرح دانست و افزود: از اين جك مي توان براي بالا بردن ماشين و ساير ابزار ماشين استفاده كرد.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اردبيل تصريح كرد: سبك و قابل حمل و جابه جايي بودن از ديگر مزاياي جك هيدروليكي ديجيتالي است.
جعفرپور اضافه كرد: اين طرح نمونه مشابه دارد، با اين تفاوت كه اين جك با باتري 12 ولت كار مي كند، اما براي نمونه مشابه آن بايد از برق 220 ولت استفاده كرد.
وي با اشاره به ثبت اين طرح در سازمان ثبت اختراعات گفت: قيمت تمام شده اين طرح در صورتي كه به توليد انبوه برسد حدود 60 هزار تومان خواهد بود، در حالي كه قيمت تمام شده نمونه مشابه آن بيش از 200 هزار تومان است.
لازم به ذكر است، سعيد جعفرپور، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اردبيل مي باشد كه تا كنون چهار اختراع را به ثبت رسانده است./انتهاي پيام/