کد خبر:۸۴۰۵۳۷
استوری معنادار فرهاد مجیدی پس از صحبتهای مدیرعامل استقلال+عکس
سرمربی استقلال بعد از پایان گفتگوی مدیرعامل جدید باشگاه در برنامه شب گذشته استوری معناداری را درصفحه شخصیاش منتشر کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شب گذشته و در برنامه فوتبال برتر، احمد سعادتمند مدیرعامل جدید باشگاه استقلال حضور یافت و گفت: از این به بعد اجازه نمیدهم کسی یک آجر از باشگاه ببرد.
پس از صحبت های سعادتمند، فرهاد مجیدی با انتشار تصویری از بخشی از کتاب چهاراثر فلورانس اسکاول شین در استوری اینستاگرامش، به صحبت های مدیرعامل استقلال طعنه زد.
گفته می شد مجیدی از حضور سعادتمند به عنوان مدیرعامل در استقلال ناراضی است و پیشتر هم با استوریهای خود از عبدالرضا موسوی به عنوان بهترین گزینه برای حضور در هیئت مدیره استقلال نام برده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.