افزايش وابستگي اقتصادي، عامل متقلب شدن مردان است
کد خبر:۸۴۱۶۹
نتیجه تحقیق محققان دانشگاه كورنل نيويورك؛

افزايش وابستگي اقتصادي، عامل متقلب شدن مردان است

محققان دانشگاه كورنل نيويورك دريافتند مرداني كه از لحاظ اقتصادي وابستگي بيشتري به همسر خود دارند، متقلب تر هستند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از «رويترز»، اين محققان با مطالعه بر روي گروهي از مردان 18 تا 28 ساله متاهل دريافتند مرداني كه درآمد آنها براي زندگي كافي نيست و به درآمد همسران خود وابسته هستند 5 برابر متقلب تر و دروغگوتر از مرداني هستند كه به درآمد همسرشان براي گذران امور زندگي نياز ندارند.

بر اساس اين گزارش، مردان وابسته به همسر به لحاظ اقتصادي با افزايش سطح تحصيلات و درآمد و كم رنگ شدن اعتقادات مذهبي و رضايت از ارتباطات بيشتر به همسر خود خيانت مي كنند.

همچنين مرداني كه كمتر از زنان خود درآمد دارند بيشتر ناراحت هستند، زيرا كه هويت مردانه خود را در معرض تهديد مي بينند و در نهايت اين تفكر منجر به دروغگويي و خيانت بيشتر آنها مي شود.

در نتيجه مردان زماني كمترين دروغ را مي گويند كه همسرانشان معادل 75 درصد درآمد آنها، پول به دست مي آورند.

همچنين اين مطالعات نشان داد زناني كه به لحاظ اقتصادي به مردان خود وابسته هستند نسبت به زناني كه تقريباً معادل همسرشان پول در مي آورند كمتر دروغ مي گويند.

علاوه بر اين افزايش سطح تحصيلات و درآمد و يا كاهش رضايت مندي از روابط در زنان با خيانت آنها به همسرانشان ارتباطي ندارد.

لازم به ذکر است، نتايج اين تحقيق در يكصد و پنجمين گردهمايي سالانه انجمن جامعه شناسي آمريكا ارائه شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار