کنفدراسيون شناي آسيا از محمدعلي مجزا دعوت کرد
به گزارش گروه ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، با دعوت کنفدراسيون شناي آسيا از محمدعلي مجزا، مشاور عالي فدراسيون شناي جمهوري اسلامي ايران و عضو کميته فني شيرجه آسيا جهت نظارت بر مسابقات آسيايي گوانگجو، وي عازم چين خواهد شد.
مجزا، از قهرمانان ژيمناستيک و شيرجه كشورمان در رابطه با حضور خود در مسابقات آسيايي گوانگجو گفت: از مهمترين رقابت هايي که در سطح قاره کهن انجام مي شود مسابقات آسيايي است و اين فرصت مناسبي است تا ايران علاوه بر ورزشکار در اين رقابت ها، ناظر، داور و سرپرست نيز داشته باشد.
وي در ادامه افزود: در ادوار گذشته، معمولا کسب همين کرسي ها در ادامه به کسب چندين کرسي ديگر براي کشور منجر شده است و به نوعي اين امر براي ما امتياز خواهد بود.
مشاور عالي فدراسيون شناي جمهوري اسلامي ايران در پايان خاطرنشان كرد: به خاطر حضور افراد كم دانش و كم تجربه در امر شيرجه چند سالي در فدراسيون شيرجه حضور نداشتم و اين موضوع را مي توانم با سند و مدرک ثابت کنم./انتهاي پيام/