تمسخر مقدسات اسلامي در سريال هاي ماه رمضان كشورهاي عربي
کد خبر:۸۴۲۲۴

تمسخر مقدسات اسلامي در سريال هاي ماه رمضان كشورهاي عربي

متأسفانه طي سال هاي اخير مشاهده شده که در بيشتر کشورهاي اسلامي سريال هاي مبتذلي که مقدسات اسلامي را زير سوال مي برند، سال به سال بيشتر مي شود.

به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبكه خبر دانشجو»، شيعه آنلاين نوشت:

به رغم اينکه ماه مبارک رمضان نسبت به ديگر ماه هاي سال از برکت و معنويت بيشتري برخوردار است و فضاي معنوي حاکم بر جامعه بايد ايماني تر باشد، اما متأسفانه طي سال هاي اخير مشاهده شده که در بيشتر کشورهاي اسلامي سريال هاي مبتذلي که مقدسات اسلامي را زير سوال مي برند، هر سال از سال پيش بيشتر مي شود. براي نمونه در اين گزارش به دو سريال «طاش ما طاش» توليد عربستان سعودي و «ما ملکت ايمانکم» توليد سوريه که ماه رمضان امسال در جهان عرب در حال پخش است، مي پردازيم.

شيخ «سلمان بن فهد العوده» چهره سرشناس عربستان سعودي طي اظهاراتي در مورد سريال طنز يا بهتر است بگوييم مبتذل «طاش ما طاش» که هر شب ميليون ها بيننده عرب را پاي تلويزيون مي نشاند، گفت: اين سريال مسائل و احکام ثابت و قطعي و نيز حرمت هاي شرعي که ميان مسلمانان مذاهب مختلف اسلامي هم مشترک است را زير سوال مي برد.

 وي که در يکي از برنامه هاي «پرسش و پاسخ» شرکت کرده بود، در ادامه خطاب به دست اندرکاران اين سريال و پخش کنندگان آن گفت: بايد بدانيد که اين گونه مسائل حد و مرز و خطوط قرمز ما است و به هيچ کسي اجازه نمي دهيم که از اين خطوط عبور و آن را زير پا بگذارد. نبايد مسلمانان را افرادي افراط گر نشان بدهيم اما در اين سريال چنين اقدامي صورت گرفته است.

«سلمان العوده» در ادامه اين برنامه در پاسخ به يکي از مخاطبان که از طريق تلفن با وي ارتباط برقرار کرد، نظر او در مورد اين سريال را پرسيد، گفت: بحمدالله بنده اينگونه سريال ها را نمي بينم اما نامه هاي زيادي به دستم رسيده و مسائلي که در اين سريال به آن پرداخته شده را برايم شرح داده اند. بنده مي دانم که در اين سريال از خطوط قرمز عبور شده و مقدسات اسلامي به تمسخر گرفته شده است. در اين سريال همچنين چهره مسلمانان تخريب شده است. به اعتقاد بنده اين سريال احساسات اسلامي مسلمانان را تحريک مي کند.

اما در واکنش به سريال «ما ملکت ايمانکم»، شيخ «محمد سعيد بوطي» استاد دانشکده شريعت اسلامي در دانشگاه دمشق گفت: با توجه به اينکه اين سريال جنجال آفرين در عرصه هنري، فرهنگي و ديني داراي مشکلات بسيار زيادي است، بهتر است پخش آن فورا متوقف شود زيرا اين سريال خداوند متعال و دين اسلام و نيز افراد متدين را به سخره گرفته است. از همه تعجب برانگيزتر اين است که نام اين سريال توهين آميز، آيه اي از قرآن کريم است.

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار