آثار ايمان سخت‏تر از آهن‏
کد خبر:۸۴۲۲۶
دعاي روز هفتم ماه مبارك رمضان

آثار ايمان سخت‏تر از آهن‏

آنها كه در پرتو ايمان، استقامت دارند، مى‏دانند در راه اطاعت فرمان پروردگار، در راه پرهيز و دورى از گناه، هميشه موانعى وجود دارد و  نيازمند به خويشتن دارى و فداكارى و ايستادگى در برابر هوس‏هاى سركش و در برابر مشكلات ديگر است.

گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، در دعاي روز هفتم ماه رمضان آمده است:

اللهمّ اعنّي فيهِ على صِيامِهِ وقيامِهِ وجَنّبني فيهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْني فيهِ ذِكْرَكَ بِدوامِهِ بتوفيقِكَ يا هاديَ المُضِلّين.

خدايا يارى كن مرا در اين روز بر روزه گرفتن وعبـادت وبركنارم دار در آن از بيهودگى و گناهان، و روزيم كن در آن يادت را براى هميشه به توفيق خودت اى راهنماى گمراهان.


امام صادق عليه السلام مى‏فرمايد: إنَّ الْمُؤْمِنَ أَشَدُّ مِنْ زُبُرِ الْحَدِيْدِ إنَّ زُبُرَ الْحَدِيْدِ إذأُ دْخِلَ النّارَ تَغَيَّرَوإنَّ الْمُؤْمِنَ لَوْقُتِل ثُمَّ نُشِرَثُمَّ قُتِلَ لَمْ يَتَغَيَّرْقَلْبُهُ «سفينة البحار، جلد 1، صفحه 37»

افراد با ايمان از قطعات آهن محكمترند چه اين كه:

آهن هنگامى كه وارد آتش شود تغيير مى‏كند؛ اما مؤمنان اگر كشته شوند و سپس زنده شوند و باز كشته شوند، تغييرى در روحيه آنها پيدا نمى‏شود.

شرح كوتاه‏

زندگى مجموعه‏اى است از مشكلات و مسائل پيچيده، كه افراد كم استقامت بزودى در برابر آن زانو مى‏زنند و از ميدان فرار مى‏كنند؛ اما آنها كه در پرتو ايمان، استقامت دارند به هيچ وجه در برابر انبوه مشكلات تسليم نمى‏گردند.

آنها مى‏دانند در راه اطاعت فرمان پروردگار، در راه پرهيز و دورى از گناه، و در راه سربلندى و عظمت، هميشه موانعى وجود دارد و رسيدن به اين افتخارات، نيازمند به خويشتن دارى و فداكارى و ايستادگى در برابر هوس‏هاى سركش و در برابر مشكلات ديگر است، لذا در دين از تلاش و كوشش نمى‏ايستند و از حوادث نمى‏هراسند.

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار