ارائه تنها مقاله اقتصاد اسلامي در دانشگاه كانادا
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، مقاله «رفاه، رويكردي اسلامي» دكتر سيد هادي عربي مورد استقبال برخي از اساتيد حاضر در اين كنفرانس قرار گرفته است.
بر اساس اين گزارش، اين مقاله ضمن بررسي نظريات رفاه در فرهنگ مغرب زميني به نقد و بررسي اهم نظريات اقتصاد اسلامي بخصوص نظريه رفاه با رويكرد اسلامي پرداخته است.
بنا بر اين گزارش، در اين مقاله از ميان انديشمندان و دانشمندان مسلمان نظريه ابنسينا و ملاصدرا مورد بررسي قرار گرفته است، گرچه در بدو امر نظريه اين دو فيلسوف مشهور مسلمان با يكديگر متفاوت به نظر ميرسد؛ اما از ديدگاه نگارنده مقاله اين دو در يك طبقه قرار ميگيرند.
در اين مقاله آمده است، رويكرد اسلامي نظريه رفاه ميتواند جز نظريات كمالگرا طبقهبندي شود.
گفتني است، اين مقاله در انتها كمالگرايي در انديشه اسلامي را با مكاتب كمالگراي متعارف در فرهنگ مغربزميني مقايسه مي كند و وجوه اشتراك و تمايز آن را برميشمارد./انتهاي پيام/