آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۵۰۸۹

کارگاه پخت زولبیا و بامیه در کیش

هر ساله با شروع ماه مبارک رمضان کارگاه های شیرینی پزی شروع به تولید زولبیا و بامیه میکند تصاویر زیر مراحل تولید این شیرینی را نشان می‌دهد روزانه در این کارگاه با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی بیش از ۴۰۰ کیلو شیرینی تولید و پخش می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار