کد خبر:۸۴۵۵۰۱
در نشست ستاد مبارزه با كرونا اعلام شد؛

سلطانی‌فر: زمان شروع لیگ برتر هنوز مشخص نیست/ تصمیم‌گیری در 20 تا 25 اردیبهشت

وزير ورزش و جوانان اظهار داشت: فعاليت باشگاه هاي ورزشي كه داراي رشته انفرادي و غير گروهي كه ارتباط فردي زيادي ندارند در ١٣٢ شهر سفيد با رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي از ١٦ ارديبهشت ماه آغاز مي شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پايگاه خبري وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطاني فر در نشست ستاد مبارزه با شيوع كرونا در ورزش با اشاره به مصوبه هجدهمين جلسه ستاد ملي مبارزه با كرونا با حضور رييس جمهور تصريح كرد: اين مصوبه به باشگاه هاي ورزشي كه داراي رشته انفرادي و غير گروهي هستند كه ارتباط فردي زيادي ندارند در ١٣٢ شهر سفيد با رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي، اجازه فعاليت را از ١٦ ارديبهشت ماه مي دهد.

 

سلطاني فر، رشته هاي دوچرخه سواري، تنيس، تنيس روي ميز، تيراندازي، تيراندازي با كمان،برخي رشته هاي دو وميداني، قايقراني، وزنه برداري و بولينگ را از جمله رشته هايي اعلام كرد كه فعاليت هاي آنها در شهرهاي كه وضعيت آنها در خصوص شيوع كرونا سفيد اعلام شده، مجاز عنوان كرد.

 

وزير ورزش و جوانان با بيان اينكه تصميم گيري پيرامون رقابت هاي ورزشي از جمله ليگ برتر فوتبال فعلا امكانپذير نيست، تصريح كرد: در خصوص فوتبال بصورت ويژه با نمكي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مفصل صحبت كردم و به اين نتيجه رسيديم كه اين امكان در حال حاضر وجود ندارد كه زمان شروع ليگ برتر را اعلام كنيم و تصميم گيري در اين خصوص به زمان بين ٢٠ تا ٢٥ ارديبهشت ماه موكول مي شود و هيچ مسئولي در شرايط كنوني با توجه به وضعيت غير قابل پيش بيني ويروس كرونا ، نمي تواند زمان اغاز مسابقات را اعلام كند.

 

سلطاني فر در بخشي از سخنانش اظهار داشت: كشورها تصميمات مختلفي درخصوص رقابت هاي فوتبال اتخاذ كردند ، برخي از كشورهاي اروپايي كلا تعطيل كردند و برخي هم تمرينات را بصورت گروه هاي كوچك دو تا چهار نفره و شش نفره اغاز كردند و برخي كشورهاي همسايه از جمله عمان و كويت كه درگير ليگ قهرمانان نيستند، مسابقات را به مرداد و شهريور موكول كردند.

 

وزير ورزش و جوانان گفت: فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا هم هنوز تصميمي را ابلاغ نكردند و خبرهاي منتشر شده گمانه زني هاي رسانه هاي عربي است و فدراسيون فوتبال هم در حال بررسي شرايط مختلف براي تصميم گيري در اين خصوص است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار