آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۵۵۳۷

کاریوس به لیورپول برمی‌گردد

دروازه‌بان پراشتباه تیم فوتبال لیورپول به آنفیلد برمی‌گردد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لوریس کاریوس، سنگربان آلمانی قراردادش با باشگاه بشیکتاش را فسخ کرد و به این ترتیب به لیورپول، باشگاه سابقش برمی‌گردد.

کاریوس پس از اشتباهات فاجعه‌بار مقابل رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان اروپا، به صورت قرضی به باشگاه بشیکتاش ترکیه پیوست. او طی ماه‌های اخیر، مشکلاتی را با مسئولان بشیکتاش بر سر پرداخت دستمزد خود داشت و اکنون پس از عدم دریافت دستمزد خود در دوران شیوع ویروس کرونا در ترکیه و تعطیلی فوتبال در این کشور، قرارداد خود را به صورت یک طرفه فسخ کرده است.

او در اینستاگرام خود راجع به این موضوع گفت: قراردادم را با باشگاه بشیکتاش فسخ کردم. شرم آور است که کار من در این باشگاه اینگونه به اتمام رسید. همه تلاش خود را کردم تا مشکلات خود با این باشگاه را حل کنم. طی ماه‌های اخیر خیلی صبور بوده‌ام و بارها و بارها با هیات مدیره صحبت کرده‌ام. همین اتفاقات در سال گذشته نیز رخ داد و متاسفانه آن‌ها سعی نکردند این مشکل را حل کنند.حتی پیشنهاد من برای کاهش دستمزد خود برای کمک به باشگاه را رد کردند.از بازی کردن در این باشگاه خیلی لذت برده‌ام. بشیکتاش با داشتن چنین هواداران پرشوری می‌تواند همیشه فوق‌العاده ظاهر شود. شما همیشه در اوقات خوب و بد از من حمایت کردید و همیشه از شما به بهترین شکل ممکن یاد خواهم کرد. می‌خواهم از هم‌تیمی‌های، کادر مربیگری و تمامیکارکنان باشگاه بشیکتاش تشکر کنم چون از روز اول با آغوشی باز از من حمایت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار