کد خبر:۸۴۵۷۴

دارچين و زنجبيل در درمان ديابت مؤثرند

محققان دانشكده خرم آباد در تحقيقي مشخص كردند: ادويه‌ها و چاشني‌هايي نظير دارچين و زنجبيل با افزايش حساسيت سلو‌ل‌ها نسبت به انسولين، به درمان ديابت كمك مي‌كنند.

به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، در اين تحقيق كه توسط ثريا ماسوري، نسرين گله‌دار و فيروزه حاتمي در دانشكده بهداشت و پيراپزشكي گلدشت خرم‌آباد صورت گرفته است، تأثير چاشني‌هايي نظير دارچين، زنجبيل در درمان ديابت تشريح شده است.

بر اساس اين تحقيق، مقاومت بدن نسبت به انسولين زماني رخ مي‌دهد كه گيرنده نسبت به انسولين پاسخ ضعيف دهد كه اين امر نيز در اثر نارسايي سلول در جذب ذرات گلوكز خون حادث مي‌شود.

بنا براين گزارش، مصرف روزانه يك گرم دارچين، سطوح گلوكز در ديابتي‌ها را تا 30 درصد كاهش مي‌دهد؛ چرا كه اين چاشني موجب افزايش حساسيت سلول نسبت به انسولين مي‌شود.

اين گزارش مي افزايد، زنجبيل نيز به طور مشابهي موجب افزايش حساسيت سلول نسبت به انسولين شده و به طور كلي اين چاشني‌ها به علت آنكه حاوي ميزان زيادي از آنتي‌اكسيدان‌ها هستند، از عوارض ديابت به وسيله كاهش اكسيدان‌هاي ناشي از مصرف چربي‌ها جلوگيري مي‌كنند./انتهاي پبام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار