به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، در اين تحقيق كه توسط ثريا ماسوري، نسرين گلهدار و فيروزه حاتمي در دانشكده بهداشت و پيراپزشكي گلدشت خرمآباد صورت گرفته است، تأثير چاشنيهايي نظير دارچين، زنجبيل در درمان ديابت تشريح شده است.
بر اساس اين تحقيق، مقاومت بدن نسبت به انسولين زماني رخ ميدهد كه گيرنده نسبت به انسولين پاسخ ضعيف دهد كه اين امر نيز در اثر نارسايي سلول در جذب ذرات گلوكز خون حادث ميشود.
بنا براين گزارش، مصرف روزانه يك گرم دارچين، سطوح گلوكز در ديابتيها را تا 30 درصد كاهش ميدهد؛ چرا كه اين چاشني موجب افزايش حساسيت سلول نسبت به انسولين ميشود.
اين گزارش مي افزايد، زنجبيل نيز به طور مشابهي موجب افزايش حساسيت سلول نسبت به انسولين شده و به طور كلي اين چاشنيها به علت آنكه حاوي ميزان زيادي از آنتياكسيدانها هستند، از عوارض ديابت به وسيله كاهش اكسيدانهاي ناشي از مصرف چربيها جلوگيري ميكنند./انتهاي پبام/