آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۷۰۹۲

توافق پشت‌پرده طارمی با اسپورتینگ!

شایعاتی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه دو باشگاه اسپورتینگ و ریوآوه به توافق رسیده‌اند تا تابستان امسال طارمی به تیم قدرتمند پرتغالی برود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی طارمی تمریناتش را با تیم ریوآوه آغاز کرد. احتمالاً به زودی هم لیگ پرتغال آغاز می‌شود تا او بتواند هنرنمایی‌اش را در زمین مسابقه آغاز کند.

این بازیکن به خاطر درخشش در بازی‌های این تیم حالا پیشنهادات خوبی دریافت کرده است و حتی شایعاتی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه دو باشگاه اسپورتینگ و ریوآوه به توافق رسیده‌اند تا تابستان امسال این بازیکن به تیم قدرتمند پرتغالی برود. طارمی، اما تصمیم گرفت این روزها پنهان‌کاری کند و فعلاً اطلاعاتی درباره تیم جدیدش ندهد. این روزها هرکس از مهدی درباره توافق پنهانی با اسپورتینگ سؤال می‌کند، او پاسخی نمی‎دهد، چون دوست ندارد فعلاً درباره اش صحبت کند. ولی یک‌طرف ماجرا تا الان به‌طور کامل روشن شده است؛ اینکه مهدی قطعاً از ریوآوه خواهد رفت. او و باشگاهش در مذاکرات خود به توافق برای جدایی رسیده‌اند و سهم خود را از انتقال تا حدود زیادی روشن کرده‌اند. نیم‌فصل به خاطر مبهم بودن همین موضوعات طارمی در ریوآوه ماند و باشگاهش را تغییر نداد. در تابستان آینده ولی انتقال به شکلی خواهد بود که هم مهدی سود کند و هم باشگاه پرتغالی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار