نشاط علمي پژوهشگاه ها نيازمند تعامل با متوليان ورزش است
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، حجت الاسلاموالمسلمين دكتر آذربايجاني در نشست مشترک اداره كل تربيت بدني استان قم با مسئولان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به نيازهاي ورزشي و سلامتافزايي در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه همكاري متقابل با اداره كل تربيت بدني استان را مهم و قابل توجه ارزيابي كرد و خواستار مشاركت اين اداره كل در ساخت و تجهيز امكانات ورزشي پژوهشگاه شد.
مديركل تربيت بدني استان قم نيز در ادامه توسعه ورزش همگاني را يكي از مهمترين ماموريتهاي دستگاه ورزش استان دانسته و ورزش قهرماني را قلهاي برخاسته از ورزش همگاني عنوان کرد.
جهانبيني در ادامه گفت: ميزان متوسط سرانه ورزشي در استان قم 70 سانتيمتر مربع براي هر فرد شامل فضاهاي دولتي، سازماني و بخش خصوصي است.
وي همچنين از برگزاري كنگره ارتقاي فرهنگ ديني در ورزش با همكاري حوزه علميه قم در آينده اي نزديک خبر داد و خواستار همكاري پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در برگزاري اين گنكره شد.
قائم مقام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: برگزاري اين کنگره گامي مهم براي نهادينهسازي فرهنگ ديني در ورزش است.
گفتني است، در پايان طرفين بر گسترش همكاريهاي متقابل و لزوم انعقاد تفاهم نامه مشترك همكاري تاكيد كردند./انتهاي پيام/