کد خبر:۸۵۰۸۳۷

گفت و شنود/ ارثیه!

از شخصی پرسیدند؛ ارثیه مرحوم پدرت چی بود؟ گفت؛ ۲۰ سال نماز و روزه قضا!

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: چند سایت وابسته به مدعیان اصلاحات خودشان را به آب و آتش زده و آسمان و ریسمان را به هم دوخته‌اند که بگویند صدور بنزین به ونزوئلا از دستاوردهای برجام است!

گفتم: برجام اگر عرضه داشت چندتا پیت بنزین به آلمان می‌فرستاد که باک هواپیمای وزیر خارجه کشورمان بی‌بنزین نماند! آلمان که عضو برجام هم بود!

گفت: انگلیس هم که عضو برجام است نفتکش «گریس۱» ایران را توقیف کرده بود و اگر سیلی سخت ایران نبود آن را رها نمی‌کرد.

گفتم: برجام دلار را ۱۷ هزار تومان کرد، پراید را ۷۰ میلیون تومان، قیمت مسکن را چند برابر کرد، تحریم‌ها را اضافه کرد و...!

گفت: کاش به جای اینهمه آسمان و ریسمان کردن، فقط در یک کلمه آنهم نه در مصاحبه‌ها و نوشته‌های یکطرفه برای مردم توضیح می‌دادند که دستاورد برجام چه بوده؟!

گفتم: از شخصی پرسیدند؛ ارثیه مرحوم پدرت چی بود؟ گفت؛ ۲۰ سال نماز و روزه قضا!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار