کد خبر:۸۵۰۹۴
ناگفته های دانشجویانی که با رهبری سخن گفتند - 5
نماينده كانون رهپويان غدير: لحظات همکلامی با آقا وصف نشدنی است
نماينده كانون رهپويان غدير در توصیف احساساتش هنگام همصحبتی با رهبر انقلاب، گفت: لحظات همكلام شدن با رهبر معظم انقلاب بسيار لذت بخش و توصيف نشدني است.
سعيد ناطقي که عصر گذشته در ديدار رهبر انقلاب به نمايندگي از كانون رهپويان غدير به بيان گزارشي از عملكرد يك ساله مجموعه خود پرداخت، در گفت وگو با خبرنگار سیاسی «شبکه خبر دانشجو» در حالي كه از همكلام شدن با رهبر معظم انقلاب بسيار خرسند بود، گفت: لحظات همكلام شدن با رهبر معظم انقلاب بسيار لذت بخش و توصيف نشدني است.
نماينده كانون رهپويان غدير با بيان اينكه سخنان و توصيههاي ايشان مانند هميشه نغز و پرمعني بود، گفت: توصيه ايشان به تقوا، خودسازي و اينكه مواضع رهبري همان مواضعي است كه با صراحت از جانب وي اعلام مي شود، مهمترين بخش صحبتهاي ايشان بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰