
کد خبر:۸۵۲۴۶۴
نتیجه جلسه AFC؛ توافق بر برگزاری لیگ قهرمانان آسیا در سپتامبر
کنفدراسیون فوتبال آسیا برای برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ در ماه سپتامبر (شهریور) و به صورت احتمالی متمرکز با نمایندگان غرب و شرق به توافق رسید.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نشریه «الشرق الاوسط» عربستان خبر داد نمایندگان غرب و شرق در جلسه ویدئو کنفرانس AFC درباره تعیین تکلیف لیگ قهرمانان آسیا 2020 به این جمع بندی رسیدند: بازی های مرحله گروهی در ماه سپتامبر (شهریور) و به صورت احتمالی، متمرکز برگزار شود.
در زمینه نحو برگزاری این پیشنهاد داده شده که شهرهای دبی، دوحه و تاشکند 3 نامزد میزبانی از مسابقات مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به صورت متمرکز باشند که از میان آنها، یکی به عنوان میزبان مشخص خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.