عضو سابق دفتر تحکیم: نقشی در برگزاری ضیافت افطاری رئیس جمهور نداشتم
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در پي درج خبري با عنوان «پشت پرده عدم دعوت از تشکل هاي دانشجويي در ضيافت افطاري رئيس جمهور»، «ع.ا» در جوابيه اي ضمن اعلام مخالفت خود با دعوت گزينشي دانشجويان براي ديدار با رئيس جمهور، هرگونه نقش داشتن در این تصمیم گیری را رد کرد.
این عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در جوابیه خود با اشاره ضمني به اينکه تلاشش را براي برگزاري صحيح اين نشست انجام داده، آورده است: بنده هيچ نقشي در عدم دعوت از تشكل ها در ديدار ديروز نداشته ام و اتفاقا به دوستان عكس قضيه را متذكر شده ام، چراكه ميزان صداقت و نفوذ كلمه احمدي نژاد را بيش از اين مي دانم كه بر قلوبي كه غرض و مرض ندارند، تاثير خود را نگذارد.
در خبر فوق اشاره شده بود كه برخي چهره هاي سابقا دانشجويي از جمله «ح.ح.س»، «ع.ا»، از اعضاي سابق شوراي مرکزي يکي از تشکل هاي دانشجويي در موضوع عدم دعوت تشكل هاي دانشجويي براي ديدار با رئيس جمهور نقش داشته اند./انتهاي پيام/