آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۴۲۴۴

بشار: بعد از قهرمانی با پرسپولیس مذاکره می‌کنم/ بازی با تیم ملی ایران خیلی سخت است

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی با تیم ملی ایران در ورزشگاه آزادی خیلی سخت است و خدا را شکر کرونا است!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری بشار رسن بعد از بازگشت به ایران به باشگاه پرسپولیس رفت و در جمع خبرنگاران گفت: از بازگشت به ایران خوشحالم و مشکلی برای ورود به ایران نداشتم. من تا مرز با ماشین آمدم و بعد از آن سوار هواپیما شدم و به تهران آمدم.

وی در مورد اینکه برای فصل آینده در پرسپولیس می‌ماند یا نه گفت: هنوز که فصل تمام نشده است  و بعد از پایان فصل باید ببینم شرایط چگونه است. پولم را داده‌اند و مشکلی ندارم. بخاطر قرنطینه خسته شده بودم. قهرمانی پرسپولیس معلوم نیست و انشاالله هر بازی سه امتیاز می‌گیریم.

وی در مورد اینکه اگر کرونا نبود دور روز پیش ایران و عراق در خرداد باهم باید بازی می‌کردند، گفت: بله می‌خواستند انتقام بگیرند. بازی با تیم ملی ایران در ورزشگاه آزادی خیلی سخت است و خدا را شکر کرونا است!

رسن در واکنش به این سوال که در بازی رفت عراق شانش آورد، اظهار داشت: بازی رفت خوب بازی کردیم و ایران خوب نبود و ملی پوشان عراقی روحیه بهتر و قویتری داشتند. انشاالله دو تیم ملی ایران و عراق باهم صعود کنند.

بازیکن تیم عراق در مورد شایعه پیشنهاد تیم قطری گفت: پیشنهاد دارم اما باید ببینیم چه می‌شود هر سال می‌گویم پیشنهاد دارم اما اگر قرارداد خوب ببندند دوست دارم در ایران بمانم. اقتصاد ایران  تحریم هست و انشاالله قهرمان می‌شویم و بعد با باشگاه جلسه می‌گذارم.

بشار در مورد اینکه دلش برای کدام بازیکن پرسپولیس تنگ شده اظهار داشت: دلم برای همه تنگ شده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار