تيم فوتبال دختران شيلي قهرمان شد
به گزارش گروه ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، ديدار نهايي مسابقات فوتبال المپيک نوجوانان در بخش دختران بين دو تيم شيلي و گينه استوايي در ورزشگاه جلان بسار برگزار شد.
اين ديدار در وقت معمول با نتيجه تساوي يک بر يک به اتمام رسيد تا در ضربات پنالتي تيم شيلي به برتري 5 بر 3 دست يافته و عنوان قهرماني مسابقات فوتبال المپيک نوجوانان در بخش دختران را از آن خود کند.
تيمهاي شيلي و گينه استوايي در مرحله مقدماتي مسابقات فوتبال المپيک نوجوانان نيز با هم روبه رو شده بودند که در آن بازي تيم گينه به برتري 4 بريک دست يافته بود.
قبل از اين ديدار تيم فوتبال دختران نوجوان کشورمان در مسابقات فوتبال المپيک سنگاپور با تحمل شکست 3 برصفر مقابل ترکيه در ديدار رده بندي عنوان سوم اين دوره از رقابتها را از آن خود كرده بود.
در بخش فوتبال پسران المپيك نوجوانان در سنگاپور، تيم فوتبال نوجوان بوليوي و هاييتي امروز ساعت 17:15 به وقت ايران براي كسب عنوان قهرماني و طلاي مسابقات به مصاف هم مي روند و قبل از اين ديدار سنگاپور ميزبان مسابقات و مونتنگرو در ساعت 14:30 به وقت ايران براي كسب مدال برنز جدال مي كنند./انتهاي پيام/