کد خبر:۸۵۵۷۴۰

نقش مخرب رسانه های بیگانه در کاهش جمعیت

کارشناس رسانه گفت: تهاجم فرهنگی دشمن در قالب رسانه های بیگانه و فارسی زبان برای کاهش موالید ایرانی است.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا رشیدی کارشناس رسانه در رابطه با تلاش دشمن برای کاهش جمعیت کشور و نفوذ تبلیغات رسانه ای در این زمینه اظهار کرد: دشمن از طریق ماهواره ها، شبکه های اجتماعی و تهاجم فرهنگی ناظر بر دانشگاه ها و میزهای کار جمعیت شناسی در داخل کشور، تبلیغات کاهش فرزند را دنبال می کند.

وی ادامه داد: این ها به شکل تبلیغات، ضمن متقاعد سازی مردم ما، بر کاهش جمعیت صحه گذاشته است؛ چراکه ادامه این روند به نفع آن هاست.

رشیدی از تلاش رسانه های بیگانه و برخی افراد نفوذی ایران ستیز در رسانه های فارسی زبان برای ایجاد جنبش زنان در جامعه کنونی ایران سخن گفت و این روند را ناظر بر استنکاف از ازدواج و فرزند آوری بانوان عنوان کرد.

وی این روند را خطرناک توصیف کرد و گفت: رسانه ها تلاش دارند از طریق اثر گذاری بر طیف های مختلف مانند زنان و جوانان مقوله ازدواج را از میان ببرند.

رشیدی در این باره به رسانه های غرب و نقش مخرب آن ها در نابود کردن سنت های مذهبی ازدواج در کشورهای اروپایی و امریکا تأکید کرد و گفت: این رسانه ها کارکردهای جنسی را تبلیغ می کنند؛ اما نه در قالب ازدواج و تلاش دارند آن را به بوته فراموشی بسپارند.

این کارشناس جمعیت و رسانه خاطرنشان کرد: دشمن با همه ظرفیت قصد دارد ملت ما و ملت های مختلف را در رسانه ها متقاعد کند تا کاهش جمعیت صورت گیرد و رفتارهای جمعیتی بر اساس آمار نشان می دهد این رسانه ها موفق بوده اند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار