آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۸۷۴۹

سازمان تامین اجتماعی: کسورات درآمدی پرسپولیس باید آزاد شود

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد، کسورات درآمدی پرسپولیس باید آزاد شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، واگذاری انحصاری امتیاز و بهره برداری برند و فضاهای تبلیغاتی پرسپولیس، پرونده‌ای بود که روز هشتم تیرماه با حضور کارشناسان و مسوولان ذیربط سازمان تامین اجتماعی در محل مرکزی این سازمان مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، فرامرز دیناروند، معاونت اداری و مالی باشگاه به نمایندگی از پرسپولیس حضور داشت و به تشریح کامل قرارداد، سوابق این گونه فعالیت‌ها و ارایه مستندهای قانونی پرداخت.

در پایان این جلسه که با مساعدت کامل سازمان تامین اجتماعی و پیرو درخواست باشگاه پرسپولیس، با سرعت، هماهنگ و برگزار شد، مقرر گردید شرکت ورزشی فرهنگی پرسپولیس، در راستای اجرای ماده 38 قانون تامین اجتماعی، قرارداد فی‌ما‌بین را به سازمان تامین اجتماعی ارائه نماید و مقاطعه کار (شرکت آتیه داده پرداز) را نسبت به پوشش بیمه‌ای کارکنان خود، ملزم نماید. در خاتمه نیز ، مفاصاحساب به میزان سهم ناخالص درآمد شرکت آتیه‌داده پرداز، از سازمان اخذ نماید.

در خصوص کسورات درآمدی شرکت پرسپولیس نیز، ضمن تاکید برغیرمنطقی و نا موجه بودن نحوه و میزان مبلغ کسر شده، مقرر شد؛ به دلیل عدم لحاظ وجود عنصر مزد در درآمد، شرکت آتیه داده پرداز نسبت به آزاد سازی سهم پرسپولیس از درآمد، اقدام نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار