آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۰۲۳۰

تلاش بیرانوند برای حضور مخفیانه در سازمان لیگ

علیرضا بیرانوند به همراه مدیربرنامه اش قصد حضور در سازمان لیگ را داشتند که باتوجه به حضور خبرنگاران، از تصمیم خود منصرف شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا بیرانوند دروازه بان پرسپولیس که پس از پایان قراردادش با پرسپولیس اردوی این تیم را ترک کرد و در بازی با شاهین نیز باتوجه به مخالفت آنتورپ شرکت نکرد، صبح امروز در حوالی ساختمان سازمان لیگ دیده شده است. به نظر او قصد داشت به این نهاد مراجعه کند اما پس از این که خبرنگاران پرتعداد را در محل دید، منصرف شد.

همچنین گزارش های غیررسمی از این حکایت دارد که او امروز قصد حضور در سفارت بلژیک و پیگیری دریافت ویزای خود را هم داشته است.

در نهایت باید دید دروازه بان شماره یک تیم ملی چه سرنوشتی خواهد داشت و چه زمانی راهی آنتورپ خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار