يكپارچه سازي بيمه‌ها باعث تحقق عدالت در سلامت مي شود
کد خبر:۸۶۰۳۰
عضو كميسيون بهداشت در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

يكپارچه سازي بيمه‌ها باعث تحقق عدالت در سلامت مي شود

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس با تاكيد بر اينكه يكپارچه سازي بيمه‌ها به شدت در نظام سلامت تاثيرگذار است، گفت: اين اقدام ضمن ايجاد پرسش همگاني براي تمامي افراد تحقق صرفه جويي و عدالت در سلامت را به دنبال دارد.

دكتر عليرضا مرندي در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه در حال حاضر در بسياري از كشورها توليت بيمه ها به دست وزارت رفاه است، اظهار داشت: اين به هيچ وجه به صلاح نيست و وزارت بهداشت بايد پس از يكپارچه سازي بيمه ها متولي اين نظام شود.

وي با توجه به اينكه وزارت رفاه خود به عنوان سياست گذار مطرح است، گفت: لذا تا زماني كه اين نهاد متولي نظام بيمه كشور باشد پيشرفت و بهبودي حاصل نخواهد شد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: در صورتي كه سياست گذاري ها و تمامي مسائل مربوط به حوزه سلامت در وزارت بهداشت متمركز شود، احتمال توفيق و پيشرفت بيشتر خواهد بود.

مرندي خاطرنشان كرد: سپردن توليت نظام بيمه به وزارت رفاه باعث ايجاد تقابل و تضاد بين اين وزارتخانه و وزارت بهداشت مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار