کد خبر:۸۶۰۵۰۵

چرا نتایج تست استقلالی‌ها اعلام نشد؟

در حالی که قرار بود نتایج تست کرونای بازیکنان استقلال اعلام شود، اما خبری نشد و همه چیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سهیل مهدی سرپرست کمیته برگزاری مسابقات سازمان لیگ گفته بود تست کرونای استقلالی‌ها تا غروب سه‌شنبه آماده می‌شود، اما سه‌شنبه هم گذشت و نتایج تست کرونا اعلام نشد. با این حساب هیچ‌کس نمی‌داند دقیقا چند بازیکن استقلال کرونایی هستند و طبعاً تکلیف بازی استقلال و پارس‌جنوبی جم تا این لحظه مشخص نیست.

طبق برنامه لیگ، استقلال شنبه با تراکتور در تهران بازی دارد، اما انگار هیچ‌کس منتظر انجام این بازی نیست و همه دنبال تعداد دقیق بازیکنان کرونایی استقلال هستند. در همین رابطه شنیده می‌شود مسئولان باشگاه استقلال از تعداد دقیق کرونایی‌ها اطلاع دارند، اما اینکه این قضیه کی و از چه طریقی رسانه‌ای شود، هنوز مشخص نیست.

گفتنی است؛ طبق قوانین جاری اگر تعداد بازیکنان مبتلا به کرونای استقلال کمتر از ۲۵ درصد مجموع اعضای تیم باشد، دیدار مقابل پارس جنوبی به خاطر عدم حضور آبی‌پوشان، با حکم کمیته انضباطی به سود تیم شهر جم تعیین خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار