کد خبر:۸۶۱۳۵۸

احتمال حضور ستاره تیم ملی والیبال در لهستان

احتمال دارد سید محمد موسوی، والیبالیست ملی پوش کشورمان به لیگ لهستان برود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سید محمد موسوی، ستاره تیم ملی والیبال ایران چند وقت پیش با باشگاه سایپا قرارداد امضا کرد و قرار است در فصل آینده برای نارنجی پوشان پایتخت بازی کند. این درحالی است که برخی از رسانه‌های خارجی از پیوستن این بازیکن به یکی از باشگاه‌های لهستانی خبر داده اند.

نشریه Onet در این باره نوشت: شاید محمد موسوی که برای فصل جدید با تیم سایپا قرار دارد، دوباره به پلاس‌لیگا برگردد و گفته می‌شود با تیم چارنی رادوم مذاکره کرده است.

موسوی در فصل گذشته پلاس‌لیگا که به خاطر کرونا ناتمام باقی ماند، عنوان بهترین مدافع وسط مسابقات را از آن خود کرد.

البته این احتمال وجود دارد که در صورت گرفتن رضایت از باشگاه سایپا، موسوی بتواند برای دومین فصل متوالی پیراهن یکی از تیم‌های لهستانی را بر تن کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار