کد خبر:۸۶۱۶۶۷

دلیل سجده شکر حسینی در پایان بازی با تراکتور+عکس

سیدحسین حسینی پس از تساوی بدون گل استقلال مقابل تراکتور سجده شکر به جا آورد، اما دلیل این کار چه بود؟

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال در هفته بیست و چهارم به مصاف تراکتور رفت که این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید. حسینی که فصل گذشته لیگ برتر بعد از ۹ بازی متوالی گل نخورده و در بازی دهم با زدن رکورد کلین‌شیت‌های متوالی لیگ برتر سجده شکر کرد، این فصل به دلیل کلین‌شیت بعد از ۹ بازی متوالی گل خوردن در پایان بازی دهم سر به سجده گذاشت.

این پنجمین کلین‌شیت او در این فصل است و اولین کلین‌شیت از زمان سرمربیگری مجیدی به حساب می‌آید. از حدود ۲۰۳ روز پیش که استراماچونی برای آخرین بار روی نیمکت استقلال نشست، آبی‌پوشان در تمامی بازی‌ها گل خوردند تا در بازی با تراکتور بالاخره راه گلزنی به دروازه استقلال را بستند و جالب است که در این بازی حساس حسینی کاپیتان تیم هم بود و انگیزه بالایی برای حراست از دروازه استقلال داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار