ناراحتيهاي ستون فقرات مشكل رايج كاركنان ادارات است
به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، فاطمه صادقي اظهار داشت: انجام بيش از اندازه كارهاي تكراري در ادارات و سازمانها سلامت جسمي و رواني كاركنان را تهديد ميكند.
وي افزود: هم اكنون در بسياري از ادارات، استانداردهاي سلامت حين انجام كار از جمله؛ در دسترس نبودن آسان ابزار كاري، عدم انجام كار در ارتفاع مناسب، تكراري بودن كارها، عدم توجه به خستگي بدن، عدم قابليت تنظيم تغيير وضعيت در طول شيفت كاري و عدم انجام كار در وضعيت مناسب رعايت نميشود.
كارشناس ارگونومي مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت اختلالات اسكلتي عضلانيرت دومين مشكل بهداشتي در دنيا عنوان و تصريح كرد: حدود دو سوم بيماريهاي ناشي از كار مربوط به اختلالات تروماي تكراري در دنياست.
صادقي ناراحتيهاي ستون فقرات همچون؛ كمردرد و ناراحتيهاي بصري و مشكلات روحي رفتاري ناشي از استرس كاري را مشكلات رايج در بين كاركنان ادارات در ايران عنوان و خاطرنشان كرد: رعايت دستورالعملهاي كار با كامپيوتر، چگونگي شرايط ايستگاههاي كاري نشسته و توجه به روشنايي مطلوب دفاتر اداري از راهكارهاي جلوگيري از بروز اين مشكلات است./انتهاي پيام/