کد خبر:۸۶۲۱۴۵
انتخاب رئیس فدراسیون ورزش همگانی
مجمع انتخاباتی فدراسیون همگانی امروز به ریاست عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان از ساعت ۱۰ آغاز شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در مجمع انتخابات این فدراسیون 11 نفر کاندیدا بودند که اسامی به شرح زیر است:
فاطمه ابوالقاسمی، ولی الله شجاعپوریان، رضا شجیع، افشین ملایی، فرهاد نیکوخصال، محمد بابایی، مهدی حیدری، عباسعلی اکبری، مجتبی اصلانی، شهرام میرزمانی، شهرام علم
در بین نامزدها، شجیع و شجاع پوریان انصراف دادند. عباسعلی اکبری، حیدری و شهرام علم هم در جلسه رای گیری شرکت نکردند تا از بین 41 رای ماخوذه، افشین ملایی با 26 رای برای 4 سال به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شود. ابوالقاسمی هم 14 و نیکوخصال یک رای کسب کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.