30 سال «استغفر الله»به خاطر يک «الحمد لله»!
به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبكه خبر دانشجو»، سايت تبيان نوشته است:
نقل است که يکي از عرفا به نام " سري سقطي " ميگفت : من سي سال است که استغفار ميکنم به خاطر يک " الحمد لله " که گفته ام . گفتند چطور ؟ گفت: من در بغداد دکاندار بودم يکوقت خبر رسيد که فلان بازار بغداد را آتش گرفت و سوخت . دکان من هم در آن بازار بود .
به سرعت رفتم ببينم دکان من سوخته يا نه؟ يک کسي به من گفت : آتش به دکان تو سرايت نکرده، گفتم : الحمدلله. بعد با خودم فکر کردم که آيا تنها تو در دنيا بودي؟ بالاخره آتش چهار تا دکان را سوخته دکان تو را نسوخته يعني دکان ديگري را سوخته، " الحمدلله " معنايش اين است که الحمدلله آتش دکان مرا نسوخت ، دکان او را سوخت پس من راضي شدم به اينکه دکان او سوخته بشود و دکان من سوخته نشود بعد به خودم گفتم : او لا تهتم للمسلمين سر! تو غصه مسلمين در دلت نيست ؟(1) و من سي سال است که دارم استغفار آن الحمدلله را ميکنم.
پي نوشت:
1 ) اشاره است به حديث پيغمبر : « من اصبح لا يهتم بامور المسلمين فليس بمسلم »: هر کس که صبح کند و همتش خدمت به مسلمانان نباشد ، او مسلمان نيست اصول کافي ، ج 3 ، باب 258 ، ص 239 ، حديث 5 ، و سفينه البحار ، ج 2 ص . 723
/انتهاي پيام/