آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۵۲۱۱

کار فدراسیون فوتبال با «برندِ بی‌کیفیت» به تهدید و فسخ کشید!

شواهد و قرائن نشان می‌دهد که در همکاری آل اشپورت و فدراسیون فوتبال اختلاف و مشکلاتی به وجود آمده است و حل‌نشدن آن در آینده‌ای نزدیک به فسخ این قرارداد اسپانسری منجر خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  کمپانی آلشپرت در ایران به تازگی به مدیریت جدید واگذار شده و به فدراسیون فوتبال اعلام کرده باید البسه و محصولات را از ما خریداری کنید که فدراسیون در واکنش گفته طبق قرارداد قبلی، البسه باید به صورت رایگان داده شود و اگر آلشپرت طبق قرارداد عمل نکند، فسخ می‌کنیم.

مدیریت فدراسیون در این شرایط حساس قطعا به راحتی خبر احتمال قطع همکاری با آل‌اشپورت را تأیید نخواهد کرد، چون این یک آبروریزی بزرگ تجاری دیگر برای سیستم خواهد بود که همه بفهمند یک قرارداد اسپانسرینگ دیگر هم با شکست روبه‌رو شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار