نقش اين انجمن مشكوك در مهاجرت ارامنه ايراني چيست؟
به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبكه خبر دانشجو» آتي نيوز نوشت:
ارامنه اقليتي مورد احترام و با قدمت طولاني در ايران به شمار مي روند و بر اساس قانون اساسي از جايگاهي ويژهاي نيز برخوردارند.
بر اساس طرحي كه سفارت اتريش اين روزها با كمك انجمن صهيونيست "کمک به مهاجرت" مشغول پيگيري آن است، ارامنه كشورمان با وعدههاي مختلف ترغيب به مهاجرت از كشور شده و ضمن دريافت كمكهاي متنوع، به سهولت اقدام به ترك كشورمان ميكنند.
پس از آنكه درخواست مهاجرت از ايران توسط يك خانواده يا برخي اعضاي آن به اين انجمن واصل شود، آنها با كمك لينكهاي خود در سفارت اتريش موضوع را سريعا پيگيري و اجرا ميكنند چراكه معتقدند سرعت عمل موجب اطمينان خاطر متقاضيان خواهد شد.
شنيده شده، سازمان اطلاعات مركزي امريكا نيز در تسريع بررسي پروندههاي اين افراد نقش مهمي ايفا ميكند.
زماني که اين مدارك مورد نياز تاييد شد، انجمن غير ايراني "کمک به مهاجرت" به هر کدام از متقاضيان حدود سه هزار دلار پرداخت مي کند، سپس آنها با هزينه اين انجمن، به اتريش سفر كرده و تا زماني که امور قانوني انجام شود در اين کشور اقامت مي کنند و سپس عازم امريکا مي شوند.
آيت الله علم الهدي امام جمعه مشهد نيز دز خطبههاي هفته گذشته خود خواستار اخراج سفير اتريش در كشورمان به علت برگزاري پارتي مبتذل در ماه مبارك رمضان شده بود.
اين انجمن كه مصاديق متعددي از وابستگي آن به صهيونيستها موجود است، ابتدا فعاليت خود را به عنوان مجموعهاي مخفي آغاز کرد که به افراد کمک مي کرد از ايران فرار كرده و به سرزمينهاي اشغالي بروند.
ولي اخيرا اين انجمن به اقليت هاي مذهبي نيز براي مهاجرت از ايران، وعدههاي مختلفي ميدهد.
افراد حاضر در ميان اين انجمن مشكوك، با طرح ادعاهايي چون سختگيري بر روي اقليتهاي مذهبي، آينده شغلي بهتر، وضعيت اقتصادي بد ايران و تحريمها، تلاش ميكنند دغدغههاي فرهنگي ، اجتماعي و عاطفي اقليتهاي مذهبي ايراني براي ترك وطن را بي دليل جلوه دهند.
ارامنه كشورمان در زمان جنگ تحميلي با عراق در کنار ساير اقوام ايراني شجاعانه از ميهن دفاع كرده و صدها نفر از آنها شهيد يا جانباز شدهاند.
نهادهاي مسئول با كامل شدن اطلاعات خود از اين مجموعه صهيونيست، برخورد لازم را با آنها انجام خواهند داد./انتهاي پيام/