آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۸۳۸۱

یک باشگاه جدید انگلیسی مشتری جدید مدافع ایرانی

مدافع ایرانی خنت بلژیک مشتری جدید انگلیسی پیدا کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سایت «contrepoint» انگلیس خبر داد باشگاه وست برومویچ هم به مشتریان میلاد محمدی، مدافع ایرانی خنت بلژیک اضافه شد. پیش از این مدافع ایرانی در تیررس لیدزیونایند بود، ولی اکنون ومویچست‌برومویچ هم به لیست مشتریانش ملحق شد.

وست برومویچ و لیدزیونایتد هر دو در فصل گذشته در چمپیون شیپ حضور داشتند و در این فصل جواز حضور در لیگ برتر انگلیس را کسب کردند. علی رغم اینکه هر دو تیم بازیکنان توانمندی دارند، ولی نیاز به تجدید قوا دارند تا بتوانند در رقابت‌های لیگ جزیره نتیجه بگیرند.

محمدی در تابستان ۲۰۱۹ به صورت رایگان به تیم خنت بلژیک پیوست. این مدافع ملی‌پوش ایرانی پیش از آن ۳ سال در لیگ روسیه برای تیم احمد گروژنی توپ زده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار