آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۹۵۳۴

پاشازاده: مقابل استقلال شرافتمندانه بازی می‌کنیم

شاهین بوشهر چند روز پیش با شکست در آبادان به لیگ دسته اول فوتبال سقوط کرد، اما قصد دارد با هدایت مهدی پاشازاده در دیدار آخر مقابل استقلال شرافتمندانه بازی کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شاهین با وجود نتایج ضعیف در لیگ برتر شانس بقا داشت اما شیوع ویروس کرونا و نیامدن میشو به ایران، کار این تیم را خراب کرد و در نهایت شانسی برای ماندن در لیگ برتر باقی نماند.


مهدی پاشازاده مدافع پیشین تیم فوتبال استقلال و سرمربی فعلی شاهین درباره بازی با تیم سابقش گفت: سهمیه استقلال قطعی نشده و بازی حساسی محسوب می‌شود. ما برای بازی شرافتمندانه به زمین می‌رویم و امیدوارم این مسابقه در خور نام شاهین و استقلال باشد. این را هم باید بگویم که بازی بین شاهین و استقلال است و نمی‌خواهم آن را شخصی کنم. حریف قابل احترام و تیم خوبی است، اما من فعلاً شاهینی هستم و باید از تیمم دفاع کنم. امیدوارم روز خوبی در پیش داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار