کد خبر:۸۷۰۱۱۷

رونالد کومان رسماً سرمربی بارسلونا شد

باشگاه بارسلونا رسماً رونالد کومان سرمربی تیم ملی هلند را به‌عنوان سرمربی جدید کاتالان‌ها معرفی کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه بارسلونا پس از اینکه کیکه ستین را برکنار کرد، موفق شد رضایت فدارسیون فوتبال هلند را برای استخدام رونالد کومان جلب کند.

به این ترتیب امشب رسماً کومان ۵۷ ساله هدایت کاتالان‌ها را برعهده گرفت و پس از ۲۰ ساله به این باشگاه برگشت.

کومان که بین سال‌های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۵ ستاره خط دفاعی آبی‌واناری‌ها بود، سابقه کمک‌مربیگری بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۰ را هم در این باشگاه داشته. او در ویتسه‌آرنهم، آژاکس، بنفیکا، آیندهوون، والنسیا، آلکمار، فاینورد، ساوتهمپون، اورتون و تیم ملی هلند سرمربیگری کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار