کد خبر:۸۷۰۷۱۲
راستینه در گفتگو با دانشجو:

در پرونده ویلموتس، دست‌های پشت پرده وجود دارد/ این پرونده را به طور ویژه در کمیسیون اصل ۹۰ بررسی می‌کنیم

عضو کمیته تربیت بدنی فراکسیون ورزش مجلس گفت:حرف ما با وزیر ورزش این بود که وقتی در شرایط تحریم هستیم، قرارداد ویلموتس باید طوری تنظیم می‌شد که برداشت‌های متفاوتی از آن نشود.

سید مهدی محمدیان| احمد راستینه عضو کمیته تربیت بدنی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دانشجو در خصوص پرونده ویلموتس اظهار داشت: تحلیل‌مان این است که در پرونده ویلموتس، دست‌های پشت پرده وجود دارد.اگر وزیر ورزش نتواند در کمیسیون دفاع بکند، باید در صحن علنی پاسخگوی نمایندگان باشد.

وی افزود: وزیر ورزش معتقد است پرونده ویلموتس یک موضوع سیاسی است و در دفاع‌های حقوقی رأی فیفا را برمی‌گردانند.حرف ما با وزیر ورزش این بود که وقتی در شرایط تحریم هستیم، قرارداد ویلموتس باید طوری تنظیم می‌شد که برداشت‌های متفاوتی از آن نشود.

راستینه خاطر نشان کرد: پرونده ویلموتس را به طور ویژه در کمیسیون اصل 90 بررسی می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار