در پرونده ویلموتس، دست‌های پشت پرده وجود دارد/ این پرونده را به طور ویژه در کمیسیون اصل ۹۰ بررسی می‌کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۰۷۱۲
راستینه در گفتگو با دانشجو:

در پرونده ویلموتس، دست‌های پشت پرده وجود دارد/ این پرونده را به طور ویژه در کمیسیون اصل ۹۰ بررسی می‌کنیم

عضو کمیته تربیت بدنی فراکسیون ورزش مجلس گفت:حرف ما با وزیر ورزش این بود که وقتی در شرایط تحریم هستیم، قرارداد ویلموتس باید طوری تنظیم می‌شد که برداشت‌های متفاوتی از آن نشود.

در پرونده ویلموتس، دست‌های پشت پرده وجود دارد/ این پرونده را به طور ویژه در کمیسیون اصل ۹۰ بررسی می‌کنیمسید مهدی محمدیان| احمد راستینه عضو کمیته تربیت بدنی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دانشجو در خصوص پرونده ویلموتس اظهار داشت: تحلیل‌مان این است که در پرونده ویلموتس، دست‌های پشت پرده وجود دارد.اگر وزیر ورزش نتواند در کمیسیون دفاع بکند، باید در صحن علنی پاسخگوی نمایندگان باشد.

وی افزود: وزیر ورزش معتقد است پرونده ویلموتس یک موضوع سیاسی است و در دفاع‌های حقوقی رأی فیفا را برمی‌گردانند.حرف ما با وزیر ورزش این بود که وقتی در شرایط تحریم هستیم، قرارداد ویلموتس باید طوری تنظیم می‌شد که برداشت‌های متفاوتی از آن نشود.

راستینه خاطر نشان کرد: پرونده ویلموتس را به طور ویژه در کمیسیون اصل 90 بررسی می‌کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار