کد خبر:۸۷۳۸۹۹

گل‌محمدی از سرمربیگری پرسپولیس استعفا داد

یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم پرسپولیس از سمت خود کناره گیری کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیش از این که تمرین امروز سرخپوشان پایتخت آغاز شود، در اتفاقی غیرمنتظره از سمتش استعفا کرد.

او در حاشیه تمرین گفت: فردا نامه عدم همکاری‌ام با باشگاه پرسپولیس را به مسئولان ارائه خواهم کرد و بعد از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا نیز از پرسپولیس جدا خواهم شد.

این صحبت ها در حالی مطرح شد که به نظر می‌رسد پیش از شروع تمرین گل‌محمدی در رختکن این موضوع را با شاگردانش در میان گذاشته بود.

یحیی در ادامه صحبت هایش به مشکلات پرسپولیس اشاره کرد و گفت که از دو ماه پیش به مدیران باشگاه اعلام کرده بود که باید با ستاره ها تمدید کنند اما در این مدت از آن ها فقط دروغ شنید.

استعفای گل‌محمدی و انتقادات تند موجی از بهت و حیرت را در میان هواداران پرسپولیس به وجود آورده اما مدیران این باشگاه تاکنون واکنشی به آن نداشته اند.

افشین پیروانی هم در پایان مصاحبه ایستاده خود وقتی با سوالی در این باره مواجه شد، بدون پاسخگویی جمع خبرنگاران را ترک کرد تا بر ابهام ها اضافه کرده باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار